Meditterenan bread
2012-08-16 21:08:32
Kategori: Blogg  (0) Kommentarer
Rör ihop det i en bunke
Slå sen i
50 g smält smör
lite hackade soltorkade tomater
alternativt smula fetaost (GOTT!!)
Sen degar du så degen är rätt jämn, inte ett måste att den är perfekt. Forma till en rund deg, släng på en bakplåtspapprad plåt och skuffa in i ugnen i 35 min på 200°
Kategori: Blogg  (0) Kommentarer
Idag har jag bevisat att jag lever upp till mina matlagningskunskaper jag gärna skryter om.
Medelhavslimpa á la Maria:
8dl vetemjöl
1 msk bakpulvet
1 tsk salt
1 msk socker
1 msk bakpulvet
1 tsk salt
1 msk socker
Rör ihop det i en bunke
Slå sen i
50 g smält smör
lite hackade soltorkade tomater
alternativt smula fetaost (GOTT!!)
1 msk oregano <- glöm inte för bästa_smaken
1,5 dl mjölk
Sen degar du så degen är rätt jämn, inte ett måste att den är perfekt. Forma till en rund deg, släng på en bakplåtspapprad plåt och skuffa in i ugnen i 35 min på 200°
Till det gör du en ASgod tomatsoppa!!! Bästa_skiten
Kommentarer
Trackback